Gråsuggor!!:P

Hej!
Idag började jag dagen med no. Vi typ forskar om vilken miljö gråsuggor gillar att vara i. Det e så skumt och tråkigt. E i alla fall med bea<3
Vi började 8 och slutade kl halv fyra det suger. Men vi hann i alla fall gå hem och äta på rasten(så att man fick ät bar mat i magen)
Sen hade vi bild det var så segt vår lärare bara bablade om vad vi skulle göra nästa gång i typ 80 min. Hon e knäpp men bra på att rita:P
Sen så gick jag hem och åt och var tvungen att plugga engelska,svenska,no och spanska. Blä för läxor:(
Jag fick i alla fall en cykel igår det var nice:) Men nu ska jag gå och laga mat. Tomat soppa:)
Kyssar
//Amanda

The Killers

Plugga e fan tråkigt! Kanske blir roligare med lite bra musik :D
Aja, tänkte lägga in en video med The Killers - Bones men det gick inte :) Ni kan ju gå in på youtube om ni vill höra :D Den e bra!
Pussar Bea


Hahahahahahahahahahaha

Tjohooo!

Imorgon är det måndag igen, men det är bara att bita ihop och ta sig igenom skolan med ett leende på läpparna!
Igår åt vi middag, gick en promenad och kollade på en film (i typ 5 min) hemma hos Amanda :D Sen satt vi ute och drack te och kollade på stjärnorna, det var mysigt! :) Idag har jag vart hemma o tagit det chill, bakat bröd. Och jag o Serah lagade skaldjurssoppa åt familjen, den blev smaskig :9
Vi hade besöksrekord igår. Ni kommer inte tror det...................................28 besökare, wohooo! :D Hahah det kanske inte e så mkt men för oss e dt de! :D
Nu ska jag nog gå och kolla lite på OC! Det e najs!
Ha det så finfint!

Puss o Kram Bea <3

Känn ingen sorg för mig Göteborg









Håkan Hellström på fredag<3

Ser gott ut<3



Jag älskar te det e det bästa som finns<33

Sjuk:(

Hej!
Idag är jag hemma och är sjuk:( Jag har ont i halsen eftersom att jag badade igår och satte aldrig något varmt på mig efter så blev jag sjuk.
Det e en sak som är bra med att vara sjuk det är att jag slipper jumpan imorgon och slipper springa 2 varv i solvik. Nu var det ganska länge sen jag skrev men vi ska fixa till vår blogg bakrund och hedder. Så att den blir lite roligae att läsa:)
Idag gick jag upp och konstaterade att jag var sjuk och sen såg jag Rallybrudar och gjorde egen tomatsoppa som blev väldigt god!!
Men nu så ska jag nog dricka lite te så att jag kan bli frisk igen.<333
Bye bye:)

Kvällsdopp i det blååååå

OC och Jasminté med skummad mjölk och kanel, mums :9


HEEEEEEELG!

Tjenixen!
Nu e det helg, så himla skönt! Igår var jag med Amanda, Lisa o Alice vi kollade på film typ :)
Jag har kommit på att om man har något att se fram emot så blir allt så himla mkt lättare! Jag ser fram emot att se Håkan Hellström på Grönan om några veckor, åka till London, när dansen börjar och att åka på språkresa nästa sommar mm. Allt tråkigt blir mkt bättre när man vet att man snart ska göra något roligt!!!



 

Puss o kram Bea

Hatar skolan!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag börjde skolan och jag hatar den redan!!
Jag kommer att sluta kl 16.20 varje torsdag hela året!
Jag måste typ byta grupp eftersom att jag har dans samma dag kommer inte det funka!! Jag blir så trött på lärare hur tänker dom? Inte alls!!

Into the wild!!




En ganska bra film rekomenderar den jag var så trött när jag såg den så att jag hängde inte med den blir nog bättre nästa gång jag ser den<33333

God kväll!!!

NEJ!!!
Skolan börjar imorgon det kommer bli pest 8=betyg och massa prov:'(
Men i vart fall får man träffa alla igen jag hoppas någon e lite förendrad:)
Igår så va jag och några till inne i stan det var skit mysigt<3333
Och sen så färgade jag och bea håret andra gången i sommar. Jag färgade det mörkt och bea svart. (vågat av bea tycker jag)Det blev bra men jag blev lite missnöjd det skulle ha blivit mörkare:)
Och sen på kvällen sov vi hos emma. Vi såg In to the wild. Ganska bra men jag hade högre förväntnigar.
Jaja nu ska jag komma till vad jag gjorde idag:)
Jag var med söta Felicia som bor i Kungsängen och vi var hemma hos med hundarna, såg på film osv.
Men nu har hon åkt hem och jag sitter här och har skolångest!!!!!
Usch vad jag hatar skolan ibland!!!!!
Bye bye se you<333333

Ps. Jag tycker det e tråkigt att Isse har gått ur vår blogg. Det var ju vår blogg alla fyras eftersom vi har fyra o:(:(:(

En härlig vecka!

Hej! Nu e jag tillbaks från en vecka med familjen på Stora Saxaren (en ö i skärgårn). Där badade vi, åkte ring och wakeboard. Det var najs jag var typ den e enda som kom upp ;) Två kvällar träffade vi Isse också. Sen på slutet kom pappas kompis Calle o hans flickvän och bodde hos oss i typ två dagar. Det har varit en jättebra vecka men skönt att komma hem igen :) Imorgon ska jag, Isse, Emma... o alla (förhoppningsvis) åka in till stan! Det var så himla längesen jag träffade alla<3
Puss o Kram Bea
PS. Skitskolan börjar snaart... Blääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää

Mitt sista och första inläg.

Hejsan!

Detta är mitt första och sista inläg, jag kommer tyvär inte finnas lägre på denna blogg.

Tack för min tid:):):)

Hejdå.

P.s Någon som vet när vocie konseren är? Svara gärna på komentarena.

Hejdå.

Speeding cars!



Världens bästa LÅT ENLIGT MIG!!!


//AMANDA

Hänger hos Alice!

Halojasan!!!!!
Nu e jag och Alice hos henne jag ska sova här:) Bea och Isse (som aldrig skriver) e i Skärdgården:)
Jag och Alice har varit inne i stan idag och gjort två kapp på zara. Två supper sexiga skjortor:D
Och sen var vi på ung 08 och där var det en kille som dansade som michelle jackson :) han var grym:D >Aja nu ska vi se en skräkis!!!

Sommaren är kort. Men också det bästa som finns!

Nu bär det av till Stora Saxaren!

Grilla på stranden!!!

HEJ!
Idag har det varit en ganska fin dag och den vackra Karro sov över hos mig och sen så åkte vi till en utomhus pool och badade det fanns faktiskt snygga skåningar där!!Det var kul! När vi hade plaskat ett tag åkte vi hem för att sen kunna packa ihop för att grilla på stranden. Där vi var 14 st och vi grillade, badade och hade det naajs:DMen sen åkte vi hem så nu sitter jag här hemma och fryser funderar på att hoppa in i duschen:)
Slängkyssar
//Amanda

Shake it




//Alice

MIN vove:)


Inte ett moln så långt ögat kan nå:D

Hejsan!
Här i Skåne e det toppen väder och typ 100 grader=P
Fast tyvär värkar det vara det i Stockholm också:( Men nu ör det inte så långt kvar tills jag åker hem här ifrån:( Jag åker på tisdag och den goda nyheten är att jag och Alice har fått barnvakts jobb i 2 dagar men det e helt sjukt lite vi får i lön vi får typ dela på 60 kronor i timmen. Jag funderar på att strunta i det för det e nog inte värt mödan:(
Idag så vakade jag klockan halv 12 de var nice:) Men nu e jag hundvakt inte lika nice men dom sover XD
Sen ska jag till stranden med Karro det ska bli kul som vanligt:D

extremt högt och otroligt nära

jag har precis läst ut den bästa boken jag någonsin läst. Den handlar om en pojke som förlorar sin pappa den 11 september den är jätte sorglig och jag grät på sista sidan






jag är en vampyr

Hej. jag var och såg"sommaren med Göran" igår medan Markus Krunegård var och sjöng på allsång på skansen och jag missade det.:( Här är låten iallafall.  
  

Nästa vecka åker mamma och pappa till new york så då måste man ju skicka med en önskelista. Men mamma har aldrig varit en shoppare så jag fick bara välja saker från en affär (svårt val mellan A&F eller J.Crew) men det blev till slut A&F. Så jag var inne och  kollade på deras hemsida och hittade dom här. 
 
 

PUSS OCH KRAM 
       
// ALICE



Always look on the bright side of life(:

Hej!
Nu har jag inte skrivit på så länge:( Men här i Skåne är det toppen! Karro har kmmit hem från Mallorca och våra kompisar e här fast dom åker imorgon:( Jag mår extra bra eftersom att det tydligen regnar i stockholm men e strålande sol här:Dhihi.
Jag har typ inte hört av varken Alice, Bea eller Isse vad gör ni? Bea e typ den ända som har skrivit:(
Ja jag kommer typ hem den 12 agusti sen börjar skolan:(:(:(:(:(:(

Man in the mirror-Michael Jackson

Hejhej!

Sitter hemma i Brantevik helt ensam, ganska skönt :) Lyssnar på musik :D
Den här veckan har min morbror Gert, hans fru(?) Birgitta och Jonna vart här det har varit jättekul :D Isse var också här i några dagar, kulkul :D Zacha åkte hem i tisdags och imorgon kväll kommer Adrian :) Han har jag inte träffat på flera veckor :( Snart ska man tillbaka till Helvetet igen, fyfan skolan alltså, hatahata, klart det ska bli kul o träffa kompisarna och så igen, men sommarlov är så jävla najs att det inte e sant!  Fast det är iaf lite mer än två veckor kvar så det e skönt!! På söndag ska jag till Stora Saxaren med familjen det blir säkert kul!
Njut av de sista veckorna!

Puss o Kram Bea


RSS 2.0