hjälp...

MATTE PROV!!!!!

om en vecka...

sitter vi på bion hahah om exakt en vecka eller 168 timmar ska vi se new moon och twilight på midnattsvisningen aahhahahahha. ojojo det ska bli så himla kul jag amanda och Jossa stod och pratade jätte länge om vad vi skulle göra om vi inte kommer in men vi oroar oss alldeles för mycket. Det är klart att vi kommer in vi kom ju in på twilight. Iallafall idag hade vi so-prov men det gick helt okej kanske tyckte att det skulle ha gått bättre efter som jag pluggade så jävla mycket igår. Nästa prov är matte på tisdag. 
Puss och godnatt
//ALICE   

Love can be hard

Hej!!
Jag tycker det är dags att skriva lite och hoppas att någon läser. Jag sitter och lyssnar på This is it jag såg den på bio för ett tag sen. Den var helt okej men hade häldre sett honom live. Idag hade vi oförberätt engelska prov och det känns faktiskt som det gick helt ok men det e man aldrig säker på. Och imorgon har vi so prov och det är mycket i skola nu så man hinner inte skriva så mycket. Men nu ska jag gå och plugga :(
/Amanda


...


When love takes over

Jag har ont i huvet, röda ögon, är jävligt trött och ska upp 8 imorgon. Varför går jag inte och lägger mig?

All I do is miss you and the way it used to be.

Tja

Nu har skolan börjat igen, yippie o.O
Eller inte.
Imorgon ska jag, Amanda å nåra till se This is it, det ska bli kul, många säger iaf att den är jättebra så hoppas det :D
Det har blivit så jäkla kallt ute nu -.- Fast det e ganska mysigt att de blir mörkt tidigt, då kan man sitta inne å dricka te å prata :) :)
Alice e i NYC. Jag e avundsjuk. Fast jag har precis vart i London o d va fett nice. Vi gick o gick o gick o gick o sen gick vi lite till. Vi shoppade en massa o gick på Hairspray o en massa mer saker :)





RSS 2.0