i'm electric i just want to dance

Bara döda fiskar simmar med strömmen

HAlli hallå ;D

Nu sitter jag i min säng. Gossip Girl avsnitt 2 3 säsongen börjar om 7 min. Rätt taggad!!
Idag har jag och min underbara varit på Drottningholm och gått runt i det fina höstvädret. DEt var så mysigt och vi gick in i slottets huvuddel och jag blev så besviken Kungen och Drottningen bor ju inte i huvuddelen utan dom bor typ i flyglarna så vi såg ingen kunlighet ;( men dagen var fin fin ändå! Efter det åkte vi och tränade vi valde yoga passet och jag blev så trött att jag knappt kan stå upp nu :( jobbigt eftersom jag borde göra spanska... Men nu är det bara 4 min kvar så måste gå. 
puss på er
slutastressa.dåtapparmanhår
Amanda <3

blivit sparkad några gånger

ni glömmer väll inte håkans helt nya skiva är så underbart och den allra bästa låten heter just du är snart där. åå håkan du var inte bättre förr. till och med maten känns lättare när man lyssnar på Håkan. gu så snygg du är. jag och amanda ska och se honom i lund åå så lycklig jag är...

aaaah

SAJK

[ingenting]

Det jag får ska jag ge tillbaka, allting jag äger ska jag försaka. Det krävs ingenting för att känna sig fri, man måste vara fattig för att vara rik. Allting jag lärt mig ska jag glömma bort, det jag ser kommer jag glömma bort, man måste va en idiot för att kalla sig klok, man måste vara liten för att vara stor.
Halleluja Halleluja Halleluja Halleluja 
Varje steg är ett steg tillbaka, varje ord är en hopplös dröm, man måste tiga för att vara sann, men man måste tala för att ha en chans. Allting du lärt dig ska du glömma bort, det du ser kommer du glömma bort, du måste va en idiot om du kallar dig klok, du måste vara lite för att vara stor.
Halleluja Halleluja Halleluja Halleluja 
Och när jag slutar tänka börjar jag förstå att Gud inte bryr sig om hur rakt jag kan gå
Så länge jag går, går jag i änglarnas spår, så länge jag lever dricker jag ur djävulens skål, så länge mitt hjärta slår
Halleluja Halleluja Halleluja Halleluja

är jag kär eller bara galen

en jobbig dag lider mot sitt slut en ovanligt tung onsdag med dumma tankar och fula ord. men veckan lider oxå  mot sitt slut och inga läxor har jag idag heller så nu känns allt lite lite lättare. bea och jag har undersökt blå bussar och intervjuat en konstig gubbe, annars har jag inte hittat på så mycket vi hade ett riktigt riktig tråkig spex det var det jag sa. in your face!
-un lutain qui sappelle Alice

DET FINNS INGEN KRAFT I MIG

Jag frågade precis A.J: Varför är du som du är?
Hon svarade: För kärlekens skull Ted Gärdestad – För kärlekens skull

Det tycker jag va fint


///BEABEABEA


sötnöt

jag ogillar starkt att planera saker när jag inte vill. ushhh. och ibland trivs jag inte. och det finns så mycket mer vettigt att göra än att plugga.


du är satans högra hand, och ängelns vänstra.

åh jag kan visa bilder på de absolut bästa banden i världen


EN KLASSIKER; SHOUT OUT LOUDS



BELLE & SEBASTIAN


BILLIE THE VISION & THE DANCERS


CAESARS

nääe det här va trilletrist

////BEABEABEABEABEABEABEA

oohväntahurgickdetmedjeppe

nu har hösten här på riktigt, mys jaow..... assso ja kan inte va seriös............. nu ska jag la-laaa-ladd-laddda ner musik

PÖÖSSS
///BEABEABEABEA

RSS 2.0