Poseee


Heej!

Efter en dag på stranden sitter jag och skriver. Idag kom Alice ner till oss här i Skåneland och vi försökte få tag i Bea och Isse men dom var på väg till Köpenhamn :D Nu ikväll så blir det köttfärsås med spaghetti och sen ska jag köra moppe för vi har lyckats sparka igång vår gamla moppe :D men men det var det de nu ska jag sova god natt :D
// Amanda
Frånochmeddu.oskarlinnros

Mitt rum i Skåne!


Nära nu...

Halli hallå i det blå! :D
Jag sitter här och grubblar på att det jag skriver är ju ganska menings löst eftersom ingen läser det.. haha men det är kul! Och om inte annat så är det ett sätt för mig och bea att konversera inte alice eftersom hon knappt bryr sig om din egen blogg upptilltusenochnertillnoll.blogg.se 
Men men nu ska jag berätta vad jag har sysslat med borta i Nyhamnsläge. en väldigt intressant liten ort som har både brygga våffelhus en mataffär och en bensinmack. Inte så stor alltså där bor min lilla farmor som fyller 83 år den 8 oktober. Ja vi har cyklat runt och badat och hälsat på farfar som bor på ett vårdhem en bit bort. Sen har vi bara myst och jag blev lite uttråkad på slutet :(
Sen i morgon händer det en rolig sak för då kommer Gustav och Erik hit och hälsar på det ska bli trevlans eftersom jag inte har träffat dom på en hel evighet! 
Jag längtar inte tillbaka till skolan,lärare, läxor,prov,dryga människor, ett tråkigt liv med en trist vardag och skit så tänk på nuet!! 

Smile.happy

// Amanda :P

Dagens inköp!

Ganska läcker om jag fick säga det själv!! hahaha :D

När solen slår om till måne...

Kära dagbok.. (en blogg är väl en dagbok på internet?)
Nu sitter jag här och jag kände faktiskt för att skriva det är ju ingen som läser det men men..
Idag har det varit en rolig dag jag gick upp 10 det var faktiskt första gången sen på öland.. haha
Sen så åkte jag och mamma och gick ut med hundarna och solen lyste på oss :D
Sen åkte vi hem och byte om och sen så begav vi oss till Kiviks marknad som är stor marknad man kan köpa allt på från trämaskiner till nycklar.. men det är jätte mysigt och jag fick en fin fin ring med mig hem :D Och nu har jag precis packat för jag ska åka till min kära Farmor som bor typ i Höganäs och där ska jag vara i tre dagar och det ska bli myss pyss. 
Jag blir så irriterad på vänner som man förts bryr sig jätte mycket och man är typ bästa vänner men så plötsligt så kommer det någon annan och så står man där och personen skiter i mig och bryr sig bara om den andra. 
Komihågdinavännerdombetydernågotstort.viktigt

Mmmm

Kanske den kan se ut såhär när den är klar... :9

Baka baka en liten kaka!

HAlli hallå!
Nu sitter jag och väntar på mamma som är på väg ner till Löderup och köpa socker eftersom jag ska baka en chokladkaka :9 Idag så kommer nämligen Felicia och hennes familj och hälsar på oss här nere i värmen. JA vilken värme det har varit typ 30 grader i skuggan inte idag då men dom andra dagarna. Det är så underbart trodde aldrig vi skulle bli av med denna lånnnnnnngggggaaaaa och kalla vintern men det blev vi ju i alla fall till slut :D 
Men nu ska jag fortsätta baka och ta hand o en gnällande hund som vill ut i det blöta gräset... :S 
Livetpåenrosenbuske.puss
// Amanda

Sex and the city!

Hej hej!
Nu har sommaren börjat på riktigt. Jag är äntligen i Skåne! Det är faktiskt det jag nog längtar efter mest på året det är sommar i Skåne! Jag har precis tittat på Sex and the City och jag tycker om det mer och mer. Vi såg på det i Torquay och sen så upptäckte jag att det gick på tv här hemma också. 
Idag var jag på stranden och det var lika underbart som vanligt! Snart kommer Karro Barro ner hit och om hon har saker att berätta för mig... Hmmm nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Fånga dagen (det står det i vår källartrapp och dom orden är speciella dom kan man tänka på länge och jag tycker dom är ganska unika!) 
PUSS&KRAM.SKUMBANAN 
// Amanda

glass i stora lass

Vi e fett coola, haha nööööööööööööööööööööööt... eller vänta vem e snyggingen i brillor hon var ju ganska seeeexyyyyy

sanningen är

Är på Öland, det är nääz, det är schtek, det är hett, vi glazzar sönder
/dom 5 vännerna och bea

RSS 2.0